Вплив тиску на формування структури і властивостей надтвердих PСBN матеріалів - Беженар, М.П.; Коновал, С.М.; Гарбуз, Т.О.; Романенко, Я.М.; Білявина, Н.М. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2017)
Досліджено вплив тиску на холодне пресування і спікання порошків cBN без добавок і з добавкою 10% Al. Встановлено вплив тиску на характеристики пористої структури, фазовий склад, дефектність фаз, густину і твердість композитів.