Результати дослідження впливу умов спікання твердого сплаву ВН20 (80% WC + 20% Nі) у вакуумі під зовнішнім одноосьовим тиском на його усадку та густину - Бондаренко, В.П.; Юрчук, М.О. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2017)
Наведено результати дослідження впливу зовнішнього одноосьового статичного тиску при спіканні карбідовольфрамового твердого сплаву ВН20 з нікелевою зв’язкою (80% WC + 20% Nі) на усадку та густину залежно від режимів попереднього спікання.