Оцінка оптимальної кількості вставок гібридайта на робочому торці бурової коронки - Супрун, М.В. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2015)
Розраховано оптимальну кількість породоруйнівних вставок гібридайта на робочому торці бурової коронки. Експериментально підтверджено правильність наведених розрахунків.