Щодо можливості покращання показників якості життя у дітей з епілепсією - Ковтюк, Н.І. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2015)
Метою дослідження було вивчення впливу медико-психологічної корекції на якість життя дітей шкільного віку хворих на епілепсію шляхом проведення навчальних занять для батьків та їх дітей за програмою «школа епілепсії». Оцінювання проводилося шляхом ретестування за адаптованими україномовними анкети CHQ-SF. Відмічено покращання психічного, сімейного функціонування та показника якості життя в цілому у дітей хворих на епілепсію.