Ідентифікація та відображення функціональних елементів FPA-методу в UML-моделі створюваної системи для оцінювання її економічних характеристик - Стрєлов, І.А.; Ігнатенко, П.П. (Інститут програмних систем НАН України, 2005)
Розглядається проблема ефективного оцінювання економічних характеристик проектів з розробки програмних систем за їх моделлю на мові UML (Unified Modeling Language, уніфікована мова моделювання). Наведена характеристика методики оцінювання, запропоновано спосіб ідентифікації та відображення необхідної для оцінювання інформації на UML-діаграмі та приведено приклад оцінювання для типової системи CRM (Customer Relationship Management, управління відносинами з клієнтами).