Санаторно-курортна реабілітація хворих з ішемічною хворобою серця після хірургічної реваскулярізації міокарду в сполученні з остеоартрозом - Бабов, К.Д.; Колоденко, О.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2015)
Розроблені лікувально-реабілітаційні комплекси санаторно-курортної реабілітації пацієнтів з ішемічною хворобою серця після хірургічної реваскулярізації міокарда в сполученні з остеоартрозом. Показано, що використання запропонованої програми лікування сприяє зниженню больових відчуттів та зменшенню функціональної недостатності в суглобах, а також підвищує якість життя пацієнтів.