Порівняння імпедансних ланок для перетворювачів з джерелом напруги - Гусев, О.О.; Чуб, А.І.; Вінніков, Д.В. (Технічна електродинаміка, 2015)
Розглянуто основні існуючі на даний момент базові імпедансні ланки для перетворювачів з джерелом напруги. Наведено детальний аналіз їхніх переваг та недоліків, сфери застосування. Окремо розглянуто можливі варіанти модифікації імпедансних ланок з наведеними прикладами. Показано принцип побудови ізольованих перетворювачів на основі імпедансних ланок.