Зміна функціонального покриву поверхні частинок алмазного нанопорошку АСМ 5 0,1/0 за його взаємодії з вольфрамом та оксидом вольфраму WO₃ - Шпадківська, Т.О.; Бочечка, О.О.; Куцай, О.М. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2015)
Наведено результати досліджень методом ІЧ-спектроскопії зразків алмазного нанопорошку статичного синтезу АСМ5 0,1/0 з додаванням та без додавання нанопорошку оксиду WO₃ у вихідному стані, після відпалювання у водні та окиснення на повітрі.