Вплив вмісту зв’язуючої фази на деякі властивості сплавів типу W–Ni–Fe - Андреєв, І.В.; Бондаренко, В.П.; Мельниченко, В.В.; Мельниченко, Я.В.; Студенець, С.Ф.; Шейкін, С.Є. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2015)
Досліджено вплив вмісту зв ’язуючої фази у вольфрамовому важкому сплаві на формування його фізико-механічних властивостей. Показано, що зміна вмісту сполучної фази на 1 % (по масі) істотно впливає на властивості важкого сплаву, що може мати значення при наступному процесі деформаційного зміцнення матеріалу.