Застосування телекомунікаційних технологій в системі невідкладної кардіології в Луганській області - Тиць, С.М.; Гуков, О.Г.; Баранов, І.Г.; Баланов, С.А.; Перцова, Ю.Г. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2014)
У статті представлена робота консультативно-діагностичного центру Луганської області, метою якого є впровадження в схему надання екстреної кардіологічної консультативно-діагностичної допомоги телемедичних засобів, завдяки яким здійснюється наближення первинного та вторинного рівнів лікувально-профілактичних закладів до третього рівня. Впровадження даного проекту істотно скорочується час від моменту звернення пацієнта до початку надання допомоги, підвищує ефективність спеціаліста у швидкості прийняття правильного рішення з мінімальними економічними витратами.