Застосування роторно-керованих систем при спорудженні похило-скерованих свердловин - Коцкулич, Я.С.; Вітрик, В.Г.; Лівінський, А.М. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2016)
Розглянуто особливості та технічну характеристику роторно-керованих систем і вибійних двигунів. Висвітлено їх переваги і недоліки. Наведено основні складові систем та схарактеризовано принцип їх роботи. З урахуванням результатів аналізу промислових даних обгрунтовано доцільність використання роторно-керованих систем, описано моторизовані роторно-керовані системи.