Вплив домішки бору на міграцію розплаву нікелю через пористу систему, утворену алмазним порошком АСМ 40/28 в умовах високих тиску і температури - Луцак, Е.М. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2016)
Наведено результати дослідження міграції розплавів: нікель, нікель-бор в середовищі, утвореному в результаті дії тиску 8 ГПа на алмазний мікропорошок АСМ 40/28.