Оценка геодинамического строения шахтных полей геофизическими методами - Туманов, В.В.; Савченко, А.В.; Богак, М.Ю.; Шурховецкий, С.А. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2007)
Геофізичними методами ПВЕМПЗ і СГДК-А встановлена геодинамічна зональність території розвитку Придолинного скиду на полі шахти „Південно-Донбаська № 3” в Донецькому вугільному басейні.