Воспроизведение заданных ритмов у детей и взрослых -пользователей мобильной связи - Хорсева, Н.И.; Григорьев, П.Е.; Аль-Курди, О.Р.; Ислямов, Р.И.; Максимова, Н.А. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2017)
У статті представлені результати порівняння параметрів відтворення заданих ритмів з інтервалами подачі звукового сигналу 750мс 1000 мс 1500 мс між групами школярів і студентів - користувачів мобільним зв’язком. Отримані результати вказують на те, що використання мобільного зв’язку може істотно змінити показники відтворення заданих ритмів як для школярів, так і для студентів.