Алгоритм расчета перелива воды через гребень или через верх ядра камерно-земляной плотины - Осадчий, С.Д. (Гідроенергетика України, 2013)
Доповідь на VI МІжнародній конференції "Світові тенденції та перспективи розвитку гідроенергетики України" (14—15 березня 2013 р., Україна, м. Рівне.