Проблеми безпеки функціонування ГЕС та гідротехнічних споруд від льодоутворень (кригоутворень) - Кононенко, М.О.; Мирошніченко, В.М.; Поташник, С.І. (Гідроенергетика України, 2013)
Доповідь на VI МІжнародній конференції "Світові тенденції та перспективи розвитку гідроенергетики України" (14—15 березня 2013 р., Україна, м. Рівне.