Інформаційно-методичне забезпечення підготовки кадрів на виробництві - Дрозач, М.І. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2007)
Висвітлюються питання інформаційно методичного забезпечення підготовки кадрів на ви робництві в сучасних умовах. Розроблено проект структури WEB сайту центрального ресурсного центру, який дозволить підприємствам швидко отримувати необхідну інформацію та забезпечить підвищення ефективності координації зусиль підприємств замовників, професійно технічних на вчальних закладів та профільних державних установ з питань підготовки і підвищення кваліфікації виробничих кадрів.