Міжнародний симпозіум «100-річчя Національної академії наук України: минуле та сучасність» - Попович, О.С. (Наука та наукознавство, 2018)
В 2018 році відзначається 100-річний ювілей Національної академії наук України, і тому симпозіум було присвячено цій події. В роботі симпозіуму «100-річчя Національної академії наук України: минуле та сучасність»взяли участь понад 80 науковців із України, Білорусі, Азербайджану, Киргизстану, Грузії та Росії.