Використання методів термоконтактного нагрівання та дискретно-імпульсного введення енергії в технології одержання супозиторіїв - Грабов, Л.М.; Посунько, Д.В.; Cтепанова, О.Є. (Промышленная теплотехника, 2016)
Представлено аналіз традиційної технології отримання супозиторних лікарських форм та інноваційні методи і устаткування, які розроблені в ІТТФ НАНУ.