Система електротягового забезпечення підвищеної ефективності для метрополітенів - Хворост, М.В.; Божко, В.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2006)
Розглянуті схемотехнічні рішення основних вузлів системи електротягового забезпечення (тягового електропостачання) метрополітенів з повздовжньою високовольтною лінією живлення постійного струму. Показано, що при їх використанні можна суттєво покращити показники технічної досконалості системи електротягового забезпечення метрополітенів.