“Ланка” і МАРС: художні твори, документи, дискусії - Астаф’єв, О. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Дмитренко В.І. Літературний дискурс “Ланки”–МАРСу першої третини ХХ століття: Монографія. – Луганськ: Вид-во Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка, 2009. – 280 с.