Розрахунок швидкостей масла в призматичних каналах високовольтного масляного трансформатора із циліндричними обмотками - Байша, О.І.; Козлов, В.В.; Братківська, К.О.; Набокова, О.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
У статті подано розрахунки швидкості руху маслаї у силових трансформаторах. Отримані результати для прямокутних та призматичних каналів. Вони можуть бути використані для підвищення точності визначення розподілу температури у обмотках та розрахунку максимальної температури.