Ограниченная способность к интеграции в сообщество: биологическая и психологическая составляющие - Гуменюк, Л.Н. (Фізико-хімічний інститут ім. О.В.Богатського НАН України, 2008)
В роботі представлені дані аналізу змісту біологічної та психологічної складових феномену обмеженої здатності до інтеграції в суспільство у психічно хворих.