Деякі актуальні напрямки неруйнуючого контролю властивостей матеріалів електромагнітними методами - Безотосный, В.Ф.; Власенко, Э.В.; Козлов, В.В.; Афанасьєва, И.О.; Набокова, О.В.; Емельянов В.Л. (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
У статті розглянуто питання контролю неелектричних та електричних параметрів матеріалів електромагнітними методами. Пропонується система неруйнуючого автоматичного контролю механічних напруг у деталях радіоелектронної апаратури.