Еквівалентна магнітна проникність надпровідникової обмотки - Гончаров, Є.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2010)
У статті розглянута надпровідникова обмотка і запропоновано метод розрахунку її еквівалентної магнітної проникності. Проаналізовано вплив способу намотки на її еквівалентну магнітну проникність.