Влияние насыщения стали магнитопровода и вытеснения тока в обмотке ротора на динамические характеристики регулируемых асинхронных двигателей - Петрушин, В.С.; Бухалфа Бендахман; Якимец, А.М.; Каленик, О.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2010)
У результаті дослідження частотно-регульованого асинхронного двигуна в динамічному режимі встановлено, що у випадку урахування впливу насичення сталі магнитопроводу та витіснення струму в обмотці ротора похибка при визначенні кидків струму для закону управління U / f = const, знизилась у середньому до 6 % у порівнянні із 13 % без урахвання та, відповідно, до 3 % у порівнянні із 17 % при законі управління із незмінним потокозчепленням ротора Ψ₂ = const.