Симметричная трехфазная электромагнитносовместимая с питающей сетью система электроснабжения переменного напряжения для железных дорог - Жемеров, Г.Г.; Ковальчук, О.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2010)
У статті розглядається система електропостачання залізниць змінного струму частотою 50 Hz і номінальною напругою 25 kV із спеціальним трансформатором і силовим активним фільтром.