Рецепція творчості Тараса Шевченка на сторінках журналу “Biuletyn polsko-ukraiński” - Астаф’єв, О. (Слово і Час, 2011)
У статті розглянуто рецепцію творів Тараса Шевченка на сторінках журналу “Biuletyn Polsko- Ukraiński”, проаналізовано переклади, велику увагу приділено проблемам шевченкознавства, відгукам на нові видання поета, статтям про його творчість і її значення для розвитку українсько- польських літературних взаємин.