Вплив зовнішнього одноосьового cтиску на структуру та влавстивості попередньо спеченого твердого сплаву ВН20 (80% WC + 20% Nі) при кінцевому спіканні у вакуумі - Бондаренко, В.П.; Юрчук, М.О. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2018)
Наведено результати дослідження впливу зовнішнього одноосьового статичного cтиску рівного 0,7 МПа на зміну структури та властивості при спіканні у вакуумі попередньо спеченого карбідовольфрамового твердого сплаву з нікелевою зв’язкою (80% WC + 20% Nі) ВН20 при температурі 1460 °С.