Вплив легуючих мікродобавок VC, ТаС на структуру та фізико-механічні властивості твердого сплаву ВК10 - Ботвинко, В.П. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2018)
Досліджено вплив технологічних чинників на структуру, фізико-механічні та експлуатаційні властивості сплаву ВК10, легованого карбідами VC та ТаС. Визначено оптимальні технологічні режими спікання для виготовлення легованих сплавів ВК10 з поліпшеними фізико-механічними властивостями та структурою.