Розробка конструкції алмазних шліфувальних стрічок на каучукових зв’язках - Бичихін, В.М.; Пащенко, Є.О.; Черненко, А.М.; Лажевська, О.В.; Савченко, Д.О.; Довгань, А.Г.; Щур, Н.А. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2018)
Розглянуто деякі особливості конструкції непереривних алмазовмісних шліфувальних стрічок на каучукових зв’язках, призначених для виготовлення алмазних кругів великих діаметрів. Проаналізовано послідовність абразивовмісних та безабразивних шарів у багатошаровій конструкції стрічок, що забезпечує високу адгезію алмазного шару до гнучкої основи та еластичність виробу.