У пошуках світового коду української літератури - Набитович, І. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Рудницький Леонід. Світовий код українського письменства. – Івано-Франківськ: Вид-во Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2010. – 334 с.