Один ітераційний метод розв’язування СЛАР з розрідженими симетричними матрицями - Сидорук, В.А. (Теорія оптимальних рішень, 2018)
Запропоновано алгоритм розв’язування систем лінійних алгебраїчних рівнянь з симетричними розрідженими матрицями методом симетричної верхньої релаксації на комп’ютерах з процесором Intel Xeon Phi. Приведено результати апробації алгоритму на персональному суперкомп’ютері Інпарком_ph.