Двигун стартера вантажного автомобіля з неявнополюсним статором - Лущик, В.Д.; Варванський, А.Ю (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Приведений порівняльний аналіз двох типів магнітопроводів двигунів стартерів вантажних автомобілів: магнітопроводів з явно вираженими полюсами серійного виробництва та магнітопроводів з неявнополюсним статором і несиметричною компенсаційною обмоткою. Показано, що двигуни стартерів з новою системою електромагнітного збудження мають набагато кращі показники по всім параметрам.