Гармонический анализ дробных обмоток - Дегтев, В.Г. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Наведені результати досліджень властивостей поєднаній множини обмоток, яка містить багатофазні обмотки з цілими та дрібними числами пазів на полюс й фазу. Розроблений алгоритм розрахунку коефіцієнтів розподілу обмоток вказаній множини за гармоніками довільних порядків. Визначене аналітичне співвідношення, що дозволяє визначити структуру поєднаної множини обмоток у вигляді сукупності гомологічних кіл.