Моделирование электропривода переменного тока с каскадным многоуровневым инвертором напряжения - Жемеров, Г.Г.; Тугай, Д.В.; Титаренко, И.Г. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Запропонована методика побудови комп’ютерної моделі електропривода змінного струму з каскадним багаторівневим інвертором напруги. На основі розробленої методики створена Matlab-модель частотно-регульованого електропривода, що здатна працювати у квазісталих і перехідних режимах.