Влияние магнитной проницаемости и удельного сопротивления магнитопровода бистабильных поляризованных актуаторов на время их трогания - Байда, Е.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
У статі розглянуто вплив відносної магнітної проникності та провідності матеріалу магнітопроводу на час рушання бістабільного двохпозиційного актуатора вакуумного вимикача.