Регулирование свойств композиций на основе поливинилхлорида с использованием стабилизаторов, не содержащих свинец, для изоляции кабельной продукции - Золотарев, В.М.; Чулеева, Е.В.; Чулеев, В.Л. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Представлені результати теоретичних і експериментальних досліджень з регулювання властивостей композицій полівінілхлориду для ізоляції кабельної продукції з використанням стабілізаторів, що не містять свинцю . Визначені основні закономірності теплофізичних, физико-механічних, електрофізичних і реологічних характеристик ізоляційних пластикатів під час використання комплексних систем Ca-Zn стабілізаторів.