Расчет контактных давлений в механических системах с помощью программы Comsol Multiphysics - Байда, Е.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
У статі розглянута методика розрахунку контактного тиску в осях механічних систем за допомогою пакета програм Comsol Multiphysics.