Алгоритм криптографічного стиснення інформації за допомогою дерева Штерна-Брокко - Глинчук, Л.Я. (№2-3, 2008)
Досліджується підхід до побудови алгоритму і сам алгоритм, який поєднує стиснення і кодування. Алгоритм базується на системі числення Штерна-Брокко (дерево). Наводяться результати застосування даного алгоритму в порівнянні з іншими алгоритмами.