Математичне моделювання електромеханічних процесів у вентильному двигуні постійного струму - Ткачук, В.І.; Жук, В.І. (Електротехніка і електромеханіка, 2014)
На основі вихідних допущень створено математичну модель, яка описує електромеханічні процеси у вентильному двигуні постійного струму з явнополюсним статором і збудженням від постійних магнітів.