Дослідження взаємодії триетиламіну з поверхнею кремнезему - Дудік, О.О. (Поверхность, 2013)
Досліджено процеси адсорбції-десорбції третинного аліфатичного аміну триетиламіну на поверхні високодисперсного кремнезему за допомогою методів ІЧ‑спектроскопії, термопрограмованої десорбційної мас-спектрометрії та термогравіметрії.