Методика створення двополюсних обмоток асинхронних машин із збільшеною кількістю паралельних гілок - Лущик, В.Д.; Тимощенко, В.О. (Електротехніка і електромеханіка, 2014)
Подана методика створення двополюсних обмоток асинхронних машин із збільшеною кількістю паралельних гілок у фазах в 1,5 і 2 рази порівняно з кількістю полюсів. Методика підтверджується результатами експериментальних досліджень.