Вентильні індукторні генератори радіального збудження з суміщеними обмотками - Лущик, В.Д. (Електротехніка і електромеханіка, 2014)
Описана конструкція та принцип дії індукторних генераторів з суміщеними обмотками. Приведено теоретичне обґрунтування переваг розглянутих генераторів. Наведені дані експериментальних досліджень генераторів з суміщеними обмотками і, для порівняння, генераторів, що серійно виготовляються.