Комп’ютеризований діагностичний комплекс для випробувань електричних машин на надійність - Сьомка, О.О.; Прус, В.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2015)
Розроблено структуру діагностичного комплексу для випробувань електричних машин на надійність, що забезпечує необхідні режими роботи при варіюванні температурних і вібраційних факторів. Запропонований комплекс є уніфікованим та дозволяє враховувати дійсний стан досліджуваної машини, а режими випробувань не порушують фізику процесів старіння і зношування конструктивних вузлів та матеріалів.