Особливості утворення різнолігандних комплексів перехідних металів на поверхні хімічно модифікованих кремнеземів - Яновська, Е.С. (Поверхность, 2012)
Розглянуті особливості двохстадійного синтезу та можливості практичного застосування нових різнолігандних комплексів перехідних металів на поверхні комплексотвірних хімічно модифікованих кремнеземів.