Про одну судову справу (за "Судебным вестником" № 269 від 10 грудня 1867 р.) - Лебединська, Т.; Сулима, М. (Слово і Час, 2013)
У повідомленні йдеться про багаторічний судовий процес щодо літературної спадщини Т. Шевченка, зініційований видавцем І. Лисенковим.