12-а міжнародна конференція молодих учених - Бербенець, Л. (Слово і Час, 2013)
19–21 червня 2013 р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбулася XIІ міжнародна наукова конференція молодих учених, яку раз на два роки організовує Рада молодих учених Інституту.