Засоби автоматизації генерації електронних документів в системах організаційного управління - Хмелюк, В.С.; Амонс, О.А. (№2-3, 2008)
Аналізується проблема програмної підтримки автоматизації генерації електронних документів, розглядаються основні підходи до автоматизації генерації електронних документів в системах організаційного керування, запропоновано метод математичних перетворень для розв’язання деяких специфічних задач проблемної області та варіант реалізації інструментальних засобів.