Міжнародний семіотичний семінар в Яґеллонському університеті в Кракові - Лучук, Т. (Слово і Час, 2014)
4–5 червня 2014 р. в Яґеллонському університеті (Краків) відбувся міжнародний семіотичний семінар на тему “Текст як динамічний об’єкт”.